Jouw carrière bij Loetje

Jouw carrière bij Loetje

Bij Loetje benutten wij graag de talenten van onze medewerkers, sterker nog, we ontwikkelen deze talenten graag. Loetje brengt haar pareltjes in de kijker, om doorgroei in een volgende functie mogelijk te maken en de juiste middelen te bieden om deze doorgroei ook daadwerkelijk mogelijk te maken.

Bij Loetje bestaat er zeker een mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf. Als medewerker kun je je doorgroeiwens uitspreken bij je leidinggevende. Je leidinggevende zal dan met je meedenken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Hier horen dan ook opleidingsmogelijkheden bij! Als je bijvoorbeeld start in de spoelkeuken zien wij je graag doorgroeien naar medewerker in de keuken! Wie weet bak jij dan al gauw de lekkerste biefstuk van Nederland!

doorgroeien 2

Over Loetje

Zo’n 40 jaar geleden was Café Loetje een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, waar ook wel een uitsmijter, een bal gehakt of een portie kaas genuttigd kon worden. Toen bleek dat er steeds meer en meer behoefte was aan een ‘echt’ avondmaal, werd de ossenhaasbiefstuk geïntroduceerd.


Loetje Groep B.V.

Oranjebaan 13
1183 NN Amstelveen

Recruitment telefoon 085 - 043 02 91
recruitment@loetje.com